Snerlevej 33, Sædding, 6710 Esbjerg V

Velbeliggende villa på ca. 185 m2 på blind alle´ i Fovrfeld

I det eftertragtede Fovrfeld, med kort afstand til skole, nørreskoven, busforbindelse, indkøbsmuligheder, sports faciliteter mv. tilbydes denne velbyggede 2 plans villa på ca. 185 m2 med tilhørende garage og isoleret værkstedsrum på ca. 35 m2.

Villaen er opført i gule sten med et tagstenstag pålagt og har monteret vinduer & døre i mørk træsort i næsten hele huset, der er installeret solceller på taget og huset er beliggende for enden af alle´, som er meget børnevenlig og med nabo til grønne områder.

Huset har en skøn lukket solrig gårdhave med overdækket terrasse og en skøn solrig ugenert lukket have med en dejlig fliseterrasse samt i baghaven er der redskabsrum samt køkkenhave og gavl drivhus.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stort lyst bryggers , med hvidt klinkegulv, malet panelloft, skabe med håndvask og med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt stort lyst køkken med et ældre elementkøkken med massive egetræslåger, god spiseplads, vinylgulv, malet panelloft, udgang til morgen terrasse, der er mulighed for, at lave stort køkken / alrum ved at nedlægge vægge til stuerne.

Skøn stor " hyggestue " med parketgulv, panelloft.

Stor lys opholdsstue med parketgulv, som er meget møblerings venlig og med udgang til have samt den solrige fliseterrasse.

Mellemgang med rustikloft og indbygningsspots, lyst laminatgulv, indbyggede skabe samt flot massiv trætrappe til 1 sal.

Gæstetoilet med pænt diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, vandskurede vægge, toilet samt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

2 gode lyse børneværelser med skab som er med skydelåger, laminatgulv samt panelloft.

Stort lyst forældresoveværelse med skabsvæg samt med lyst laminatgulv og malet panelloft.

Stort badeværelse med diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, ensfarvede klinker på vægge, sep. bruseniche og liggekar.

På 1 sal : Stor repos med ovenlysvindue og adgangslåge til stort loftsrum og værelser.

2 meget store børneværelser med hyggelige skråvægge, ovenlysvindue, synlige sandblæste hanebånd, gulvtæppe samt rustikloft.

Hele villaen fremstår i god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse og den velbeliggende villa, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.