Vilslevvej 32, Vilslev, 6771 Gredstedbro

Spændende villa i landlige omgivelser med masser af muligheder

I landlige omgivelser og med kort afstand til Esbjerg & Ribe, kort afstand til indkøbsmuligheder , tilbydes denne 1 plans villa på ca. 140 m2 + garage / udhus på ca. 124 m2. Villaen er pudset og har fået monteret plastikkvinduer i havesiden og har et bølge eternittag pålagt.

Der er hyggelig indkørsel til huset med skøn gårdsplads.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Stor lys entre med pænt lyst laminatgulv pålagt og loftet er med synlige hanebånd i loftet, lyst laminatgulv og der er særdeles god garderobeplads..

Dejligt lyst køkken med et ældre element køkken med finerede låger og god plads til spisebord, vinylgulv pålagt og med gipsloft .

Pænt stort lyst forældresoveværelse med synlige hanebånd i loftet, hvor der er mulighed for, at lave et " walk in closet " i det tilstødende værelse.

2 pæne ekstra store lyse børneværelser med " troldtekt " lofter, pænt lyst laminatgulv og med synlige hanebånd i loftet.

Pænt hvidt badeværelse med sep. bruseniche, gulvvarme, hvide klinker på gulv samt vægge, nydeligt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Stort bryggers med klinkegulv og med god plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Særdeles stor lys vinkel opholdsstue med nydeligt panelloft og med lyst laminatgulv med med god plads til stort spisebord samt hyggelige opholdsstue, der er desuden udgang til skøn solrig terrasse fra stuen.

Stort værkstedsrum., hvorfra der er udgang til garage / udhus.

Villaen er blevet løbende renoveret, men der er masser af muligheder, for at sætte sit eget præg på den forsatte renovering.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne landlige / hyggelige villa, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning.

Overtagelse kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.