Vintervej 1, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

Særdeles flot 1 plans villa på ca. 185 m2 i Andrup med lukket carport på ca. 50 m2

I det skønne Andrup med særdeles god beliggenhed for enden af blind vej og med cykelsti til skolen og med grunden op imod grønne områder, tilbydes denne særdeles flotte vedligeholdte 1 plans villa på ca. 185 m2 med tilhørende lukket carport på ca. 50 m2, som er med aut. porthejs.

Villaen er opført i en flot rød rødbrændt sten med et helt nyt tag, med flot sort ædelengoberet tegl og beliggende med særdeles flot ugenert lukket solrig have, med usædvanlig flot stor solrig flise terrasse,overdækket terrasse med indbygningsspots, drivhus og legehus.

Der er lavet flot indkørsel op til huset med vandafledning.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pænt lyst bryggers med mange skabe i hvidt med kirsebærkant og med plads til vaskemaskine og der er endvidere pålagt flot lyst klinkegulv.

Særdeles lækkert stort lyst køkken / alrum / pejsestue i et, hvor der er pålagt et lyst laminatgulv, som kan slibes og køkkenet har et nydeligt elementkøkken med flot bordplade og med muret halvvæg til pejsestuen ,der er god plads til spisebord i alrummet samt god plads i den lyse pejsestue med indbygget brændeovn og med flot vindues parti fra gulv til loft, hvorfra der er udgang til den store overdækkede terrasse samt haven. Der er desuden gulvvarme i hele rummet.

Stor lys spisestue / opholdsstue med flot lyst laminatgulv og med flot stort vinduesparti mod haven samt terrassen, i stuen er der gode møblerings muligheder for opholdsafdeling samt plads til stort spisebord.

1 stort lyst børneværelse med lyst laminatgulv.

Entre med flot diagonalt liggende klinkegulv og med god plads til garderobe med skydedørslåger

Nydeligt gæstetoilet med diagonalt liggende klnkegulv, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, gulvvarme mv.

2 store lyse børneværelse, hvoraf det ene er skabsvæg med skydedørs låger.

Lækkert stort " walk in closet "

Stort lyst soveværelse med lyst laminatgulv og med stort vindues parti fra gulv til loft og skabsvæg med skydedørslåger.

Særdeles stort flot badeværelse med nydelig diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, nydeligt liggekar, stor sep. bruseniche og særdeles flot badeværelses miljø skabe en stort flot hvid smart designer håndvask. Bag håndklæderne er der varme i væggen. Indbygningsspots i loftet.

Denne villa fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en fremvisning af denne " ener " du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.