Lifstrup Hovedvej 33, Lifstrup, 6715 Esbjerg N

Ejendom nær Esbjerg & Varde med mange muligheder.

Med kort afstand til Esbjerg og Varde, tilbydes denne ejendom i 2 plan på ca. 151 m2 med tilhørende udhus/garage/hestestald på ca. 160 m2 og en grund på 1.6473 ha. jord omkring ejendommen.

Dette er en ejendom med mange muligheder bl.a. hestehold eller til biler.

Villaen er pudset og med et bølge eternittag pålagt og beliggende med stor nem anlagt have med stor græsplæne.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stort lyst bryggers med pænt klinkegulv, skabsplads, rusikloft med indbygnings spots og med plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Pænt stort lyst badeværelse med pæne gulv klinker, hvælvingeloft, karbad samt sep. bruseniche og pænt lyst badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Lyst hvidt køkken med hvide køkken elementer og flot mørk bordplade, rustikloft og nydeligt klikgulv.

Stor lys opholdsstue med brændeovn og hvor der er plads til stort spisebord og god plads til opholdsstue, hele rummet er med et pænt lyst laminatgulv og rustikloft, der er udgang til stor solrig flise terrasse samt haven.

Entre med plads til garderobe.

Stort lyst soveværelse med rustikloft samt gulvtæppe.

På 1 sal forefindes : Stor lys repos med synlige hanebånd og med loft ført til kip og som kan bruges som kontor/computersted.

2 pæne store lyse børneværelser med synlige hanebånd og loft ført til kip.

Hele ejendommen fremstår i god og vedligeholdt stand med stor gårdsplads, træ/plastvinduer og pæne udendørs arealer og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne ejendom med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.