Engbakkevej 4, Kvong, 6800 Varde

131 m2 rødstens murerrmester villa opført i 2012 med jordvarme og gulvvarme i hele villaen.

Med kort afstand til Varde midtby ca. 20 min. og 40 min. kørsel til Esbjerg centrum, tilbydes denne pænt opførte i dobbelt muret murermestervilla i 1 plan , på ca. 131 m2. Villaen er opført i 2012 og er med jordvarme, villaen er opført i røde sten med mørkt betontagstenstag pålagt og der er isat plastik vinduer / døre.

Der er mulighed for, at opføre en stor carport / garage med redskabsrum.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stort lyst bryggers med hvide skabe, håndvask med pæn mørk bordplade og nydeligt klinkegulv, der er desuden pænt stort skab med skydedørs låger.

Særdeles stort lyst køkken / alrum med flot hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, nydeligt klinkegulv og særdeles god plads til stort spisebord og med udgang til haven. Fra køkkenet er der muret halvvæg op indtil stuen og hvor der er særdeles gode møblerings muligheder med pænt lagt laminatgulv og med udgang til haven.

2 flotte lyse værelser med lyst laminatgulv.

Stort lyst forældresoveværelse med skabsplads og pænt lyst laminatgulv pålagt.

Dejligt lyst gæstetoilet med flot klinkegulv, toilet samt nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Lækkert stort lyst badeværelse med flot klinkegulv, stor sep. bruseniche og pænt hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Hele villaen fremstår i flot og nymalet stand med vandskurede vægge, flotte hvide indvendige døre, rustiklofter samt med gulvvarme i hele villaen.

Villaen sælges til overtagelse nu eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velindrettede villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.