Umanakvej 21, Gj. Nord, 6715 Esbjerg N

Velholdt 1 plans villa 124 m2 + muret garage samt flot udestue.

I det fuldt udbyggede Gj. Nord med kort afstand til indkøbsmuligheder, busforbindelser stisystem, skole mv, tilbydes denne velbyggede 1 plans villa på ca. 124 m2 med tilhørende flot udestue på ca. 30 m2 samt muret garage på ca. 40 m2.

Villaen er opført i en rødbrændt sten med et betontagstenstag pålagt og med vedligeholdelses frit udhæng i eternit og villaen er beliggende på skøn solrig grund med stor flise terrasse og flot ugenert lukket have.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre med nydeligt klikgulv og med indbygningsspots i loftet samt god garderobeplads.

1 stort lyst forældresoveværelse med lyst laminatgulv, indbygningsspots i loftet og god skabsplads.

2 gode lyse børneværelser, hvoraf det ene har skabsplads og begge værelser har gulvtæppefliser pålagt.

Dejligt lyst stort bryggers med god skabsplads, mange skabe og håndvask og med plads til vaskemaskine & tørretumbler endvidere med klinkegulv.

Stort flot badeværelse med diagonalt liggende klinkegulv, indbygningsspots og nydelig badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, håndklædetørrer, vandskurede vægge, ophængt toilet samt stor sep. bruseniche med flotte klinker, gulvvarme mv.

Lækkert stort køkken med flotte hvide elementer og med plads til spiseplads, indbygningsspots i loftet og med nydeligt klikgulv. Køkkenet er i åben forbindelse til den skønne store møblerings venlige lyse opholdsstue med pænt laminatgulv.

Fra stuen er der adgang til skøn stor solrig udestue med nydeligt trægulv og stort glasparti og fra udestuen er der adgang til haven samt stor solrig fliseterrasse.

Stor garage med et stort separat redskabsrum/ værksted.

Der er monteret flotte indvendige rustikke fyldningsdøre samt rustiklofter opsat og hele villaen fremtræder i pæn samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velindrettede 1 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.