Ådalsvænget 23, 6710 Esbjerg V

Velbeliggende 1 plans villa på ca. 130 m2 med tilhørende udestue og dobbelt muret carport på ca. 37 m2.

I det skønne Sædding med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, busforbindelse, sportsfaciliteter mv. tilbydes denne 1 plans villa på ca. 130 m2 + 20 m2 udestue og tilhørende muret dobbeltcarport på ca. 37 m2.
Villaen er opført i brun sten med tagstenstag pålagt og beliggende på lukket allé med tilhørende solrig ugenert lukket have og i indkørslen er der lagt smukke chaussesten og ligeledes med de smukke sten ind til huset.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med klinkegulv og gulvvarme samt med god plads til garderobe. Pænt lyst gæstetoilet med klinkegulv.

2 fine store lyse børneværelser med skabsplads og det ene er med gulvtæppe og det andet med lamanitgulv.

Stort lyst bryggers med god skabsplads, håndvask og med plads til vaskemaskine & tørretumbler og et pænt diagonalt liggende klinkegulv, endvidere med egen indgang.

Stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads samt pænt laminatgulv.

Lækkert stort lyst badeværelse, ophængt toilet, flotte badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, håndklædetørre, nydeligt lyst klinkegulv med gulvvarme samt stor sep. bruseniche og liggekar.

Stor lyst vinkelopholdsstue med mulighed for, at indrette 1 ekstra værelse og rive væg ned ud til køkkenet, pænt laminatgulv pålagt.

Pænt stort lyst køkken / alrum med lyst elementkøkken samt med plads til stort spisebord i alrummet og hele rummet har et nydeligt diagonalt liggende klinkegulv og fra alrummet er der direkte adgang til den store lyse udestue, hvorfra der er adgang til haven samt solrig fliseterrasse og den murede carport.

Villaen har pæne rustiklofter opsat og villaen sælges for dødsbo, med sædvanlig ansvars fraskrivelse og der bliver udarbejdet Tilstandsrapport samt el-rapport.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velindrettede villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.