Lerhøjs Alle 11, Gl. Gjesing, 6715 Esbjerg N

Særdeles flot renovret 1 plans villa på ca. 166 m2 i Gl. Gjesing

I det eftertragtede Gl.gjesing med særdeles god beliggenhed, hvor der er kort afstand til skole, skov, indkøbsmuligheder, busforbindelse, sports faciliteter mv. tilbydes denne flot renoverede 1 plans villa på ca. 166 m2 + tilhørende carport på ca. 32 m2.

Villaen er opført i røde sten og med et bølge eternittag pålagt og der er isat træ/aluvinduer i en del af boligen og resten er trævinduer og er beliggende med skøn solrig ugenert lukket have samt særdeles stor flise terrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med flot klinkegulv med gulvvarme og pænt opsat troldtekt loft med indbygnings spots og med god garderobeplads.

Stort lyst forældresoveværelse med vandskurede vægge, nydeligt klinkegulv med gulvvarme og pænt troldtekt loft.

Viktualie/teknikrum.

Pænt lyst gæste badeværelse med sep. bruseniche, panelloft og malede gulvklinker med gulvvarme og nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Husets hjerte er det fantastisk flotte store lyse køkken / alrum / stue i et med flot klinkegulv med gulvvarme og troldtekt lofter opsat med indbygnings spots, stort flot hvidt element køkken med stor køkkenø og flot bordplade pålagt. I alrummet er der plads til stort spisebord og i stuen er der lavet en smart Stone Wall med brændeovn og med et smart vindue til gulv mod haven.

Baggang med fransk sprossedør, klinkegulv smart vindues parti til gulv og med troldtekt loft samt med udgang til haven.

3 gode store lyse børneværelser med lyst laminatgulv, det ene værelse er med skabsplads og kan evt. bruges som soveværelse.

Lækkert lyst renoveret badeværelse med flot klinkegulv der er med gulvvarme, skabsvæg med skydelåger, hvor vaskemaskine samt tørretumbler er gemt bag disse. Rustk loft med indbygnings spots, stor lækker dobbelt bruse væg, smart badeværelses mijø vask, hånd klæde tørrer, toilet mv.

Hele villaen fremstår i særdeles fin stand og har gennemgået en større smagfyldt renovering og hvor der er plads til en stor familie.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne velindrettede villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.