Peder Larsensvej 13, Lønne, 6830 Nørre Nebel

Velbeliggende Fritidshus på ca. 84 m2 I Lønne på skøn naturgrund.

I det natur skønne Lønne, med kort afstand til Nørre Nebel, tilbydes dette velbeliggende fritidshus på ca. 84 m2 og beliggende i natur skøn område for enden af vejen.

Huset er opført i pladebeklædning med bølgetag pålagt og der er tilhørende stort redskabrum.

Der er lavet stor solrig terrasse omkring huset fra værelse med udgang og om til køkkenet.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe.

2 gode lyse soveværelser, hvoraf det ene er med enkeltsenge og det andet er med dobbeltseng og der er skabsplads i begge og lyst laminatgulv, det ene værelse er med udgang til træterrasse.

1 disp. rum som nu anvendes til bryggers, men som nemt kan indrettes til et soverum, med plads til køje senge.

Stort lyst køkken / alrum / stue i et, med et hyggeligt karnap med skråvægge, brændeovn, lyst laminatgulv og med plads til stort spisebord samt hyggelige opholdsstue, hvor der er udgang til terrassen. Køkkenet er med lyse elementer og der er udgang til terrasse fra køkkenet.

Stort lyst badeværelse med diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, indbygnings spots i loftet, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche med klinker på væggene, der er sauna i badeværelset samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Huset var udlejet for Kr. 35.000 i 2020

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette skønne fritidshus, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.