Bryndumvej 136, Bryndum, 6715 Esbjerg N

Særdeles charmerende murermestervilla i Bryndum, som " oser " af atmosfære/ hygge

I det naturskønne Bryndum, med kort afstand til skole og indkøbsmuligheder, tilbydes denne flotte arkitektoniske 2 plans villa på ca. 186 etagem2 + 14 m2 kælder og tilhørende carport på ca. 20 med redskabsrum.

Villaen er opført i røde sten med træ vinduer isat zink tagrender og har et sort betontag fra 2017 og beliggende med skøn stor solrig forhave og skøn flise belagt baggård med lækker solrig ugenert hyggeterrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe og flot trætrappe til 1. sal samt nydeligt laminat gulv.

Super lækkert lyst stort køkken / alrum fra 2015 med plads til stort spisebord, halvvæg opsat imod køkkenet, hvor der er opsat flot hvidt køkken med lækker bordplade, rustik loft og nydeligt lyst laminat gulv.

Bryggers / baggang fra 2015 som bruges til huset´s daglige indgang, med plads til vaskemaskine / tørretumbler, god skabsplads og med håndvask, nydeligt klinkegulv, hvor bryggerset er med gulvvarme.

I udhuset er der stort disp. rum med gulvvarme og som nu bruges som soveværelse, der er direkte adgang til badeværelse fra rummet.

Pænt lyst badeværelse med flot gulvklinke som er med gulvvarme, sep. bruseniche, pænt badeværelsesmiljø, skab med nedfældet håndvask, ophængt toilet mv.
Flot stor lys opholdsstue med lækker karnap, nydelige radiatorskjulere, lyst rustik loft samt pænt lyst laminatgulv og stuen har særdeles gode møbleringsmuligheder.

Særdeles lækkert nyt stort lyst badeværelse fra 2017 med rustik loft med indbygningsspots, utrolig stor sep. bruseniche med flotte klinker på væggene, flot gulvklinke med gulvvarme, vandskurede hvide vægge og pænt badeværelses miljø, skab med nedfældet håndvask.

På 1. sal forefindes : Stor fordelings gang med indbyggede skabe.

3 store fine børneværelser med hyggelige skråvægge og det ene er med ovenlysvindue, de 2 af værelserne er med skabsplads og hele 1. salen er med rustik lofter samt nydeligt lyst laminat gulv.

I kælderen er der plads til opmagasinering samt alle installationer, der er kun adgang til kælderen udefra.

Hele villaen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og er med hvide indvendige fyldningsdøre.

Har Du lyst til en uforpligtende besigtigelse af denne skønne villa, kontakt da venligst vores kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.