Bygaden 49, Endrup, 6740 Bramming

Arkitektonisk flot villa i landlige omgivelser med stor grund på ca. 4.998 m2

I det natur skønne Endrup, med kort afstand til Esbjerg, tilbydes denne velbyggede 2 plans rødstens ejendom på ca. 136 m2 med tilhørende udhus på ca. 24 m2 og med et stort selv liggende udhus på ca. 46 m2.

Villaen er opført i røde sten med særdeles flot tegltag pålagt og beliggende med stor natur grund på ca. 4.998 m2, hvor der er mange muligheder for af bruge denne store grund.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor flot entre / hall med særdeles flot trappe til 1 sal og med flot diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme.

Super flot stort badeværelse med håndklæde tørre, stort spa bad, diagonalt liggende flot klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, gips loft med indbygnings spots.

Særdeles flot køkken med gips loft og med indbygnings spots, flot laminat gulv og et nydeligt hvidt køkken med elementer i " Fransk bondestil " , hvor der forefindes alt i hårde hvidevarer og med flot lavet indbygget emhætte, der er desuden udgang til den store træ terrasse.

Lækker stor lys spisestue med plads til stort spisebord og med massivt trægulv, gips loft med stuk kanter og i åben forbindelse til den stor flotte lyse hyggelige opholdsstue, som er med massivt trægulv, gips loft og flot karnap, hvorfra der er et godt lys indfald i stuen, fra de flotte sprosse vinduer, der er desuden brændeovn i stuen og udgang til den store solrige ugenerte træ terrasse.

I udhuset forefindes : Bryggers med plads til vaskemaskine / tørretumbler, klinkegulv, skabsplads samt håndvask og der er indgang til udhuset indefra huset samt med egen udgang. Fyrrum med installationer.

På 1 sal forefindes : Særdeles stort lyst soveværelse med ovenlys vinduer, loft ført til kip i gips, synlige hanebånd og pænt trægulv.

1 pænt børneværelse med synlige hanebånd.

Stor lys repos med loft ført til kip i gips, som kan indrettes til hjemmekontor, ovenlys og pænt trægulv.

Pænt lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv som har gulvvarme, ovenlys vindue, sep. brus, flot bade værelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Der er monteret flotte hvide fyldnings døre indvendigt og huset " oser " af landlig atmosfære.

Villaen har gennemgået løbende renoveringer og fremstår i pæn stand og sælges til overtagelse nu, eller senere.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne charmerende villa i landlige omgivelser, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.