Skads Byvej 93, 6705 Esbjerg Ø

226 etage m2 i Skads med mulighed for hestehold.

I det skønne Skads med kort afstand til Esbjerg bymidte, skole, børnehave samt vuggestue, tilbydes denne spændende 2 plans villa på ca. 226 etagem2 + tilhørende stort maskinhus i landlige omgivelser og med ca. 4 hektar jord til, som ligger omkring ejendommen, så der er mulighed for hestehold.

Ejendommen er opført i sten som er vandskuret og med et særdeles flot Jacobi " kastanie farvet " Tegltag, ejendommen har desuden flotte trævinduer monteret i en mørk træsort.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Utrolig stor lys baggang med et pænt diagonalt liggende klinkegulv og med god plads til garderobe mv, samt med plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Stort 60 m2 fyrrum med pillefyr og med særdeles god plads til opmargesinering / værksted og med indgang fra baggang.

Lækkert stort badeværelse med badekar, gipsloft og indbygningsspots, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og der er pålagt et flot polyurethan gulv med gulvvarme.

Dejligt lyst kontor med plads til skrivebord samt reoler.

Pænt køkken som er holdt i en " landelig " stil med egetræs låger og med plads til spiseplads, der er pålagt et pænt lyst laminatgulv.

Stort lyst forældresoveværelse med udgang til badeværelset og med nydeligt pålagt egetræsgulv.

Skøn stor lys opholdsstue med nydelig spindeltrappe til 1 sal.

Lækker stor lys spisestue med plads til stort spisebord og med et smukt pålagt polyurethan gulv pålagt.

Entre med gulvtæppe pålagt samt med plads til garderobe.

Nydeligt lyst gæstetoilet med hvidt klinkegulv samt med vandskurede vægge.

Stort lyst børneværelse med laminatgulv samt med skabsplads.

På 1 sal forefindes : Særdeles hyggelig stor opholdsstue med nydeligt laminatgulv, ovenlysvinduer, synlige hanebånd med spots, loftet ført til kip med gips samt troldtekt og med hyggelige skråvægge og der er mulighed for, at lave stor altan, hvor man kan nyde den flotte landlige udsigt.

Særdeles stort børneværelse med polyurethan gulv og med loft udført i troldtekt med indbygningsspots.

Pænt stort lyst børneværelse med massivt trægulv.

Der er endvidere gjort klar til, at indrette stort badeværelse på 1 salen.

Der er lavet en del renoveringer på ejendommen igennem de sidste 10 år og ejendommen fremstår pæn og i nydelig stand, hvor der stadigvæk er muligheder for, at kunne sætte sit eget præg, på fremtidige renoveringer.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejendom, med mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.