Kronprinsensgade 59, ST. TV., 6700 Esbjerg

Særdeles flot Ejerlejlighed i " den gamle ombyggede Realskole " med stor solrig altan og egen parkeringsplads

I den indre by i den ombyggede " Esbjerg Realskole " tilbydes denne velindrettede Ejerlejlighed i stueetagen på ca. 72 m2 med meget stor tilhørende altan og med egen parkeringsplads i gården.

Ejendommen er opført i røde sten med tegl stens tag pålagt og er blevet ombygget i 2018 og med træ/alu vinduer.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Lækker stor entre med indbygningsspots i loftet med lys dæmper og med særdeles god plads til garderobe.

Velindrettet køkken / alrum / stue i et med god plads til opholdsafdeling, plads til stort spisebord og med et særedeles flot hvidt køkken, med smuk tilhørende bordplade og med alt i hårde hårde hvidevarer der er indbyggede spots i loftet med lysdæmper.

Stort lækkert lyst soveværelse med skabsplads og indbygningsspots i loftet med lysdæmper og med udgang til den skønne store kvadratiske terrasse med flotte terrasse brædder.

Særdeles lækkert og flot badeværelse med nydeligt hvidt klinkegulv, ophænget toilet samt stor sep. bruseniche, skabsplads og med plads til vaskemaskine & tørretumbler, endvidere flot badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, indbygningsspots i lofter med lysdæmper.

Hele lejligheden er flotte trægulve pålagt samt gipslofter opsat i hele lejligheden, som fremstår særdeles flot.

Der er gulvvarme i hele lejligheden.

MAN MÅ HAVE HUSDYR I LEJLIGHEDEN.


Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte lejlighed, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.