Lyngvej 44, Rindby, 6720 Fanø

Velholdt fritidshus i Rindby med god beliggenhed.

På den dejlige solskins ø. Fanø i Rindby, tilbydes dette velbyggede 1 plans fritidshus på ca. 70 m2 med en særdeles god beliggenhed med kort afstand til indkøb og Rindby strand.

Fritidshuset er opført i træ med beton tagsten pålagt og med vinduer i plast, endvidere beliggende på 2.324 m2 stor solrig naturgrund med stor vinkel terrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stort lyst køkken med lyse køkken elementer i åben forbindelse til spisestue samt opholdsstue og med et flot klinkegulv, som har gulvvarme, med udgang til stor solrig flise terrasse, mindre hyggelig karnap i stuen, som er med loftet ført til kip og der er isat vinduer i gavlen, som giver et fantastisk lysindfald. Der er også skøn brændeovn.

Fordelingsgang med indbyggede skabe, klinkegulv med gulvvarme.

Badeværelse med hvidt klinkegulv som er med gulvvarme, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, plads til tørretumbler og med indgang til det ene værelse.

2 fine lyse værelser med dobbeltseng og med indbyggede skabe samt pænt gulvtæppe pålagt, hvoraf det ene værelse har egen udgang.

1 dejligt lyst værelse med gulvtæppe samt med skabsplads og med plads til enkeltseng.

Fint stort lys badeværelse, med hvidt klinkegulv med gulvvarme, sep. bruseniche, pæne hvide badeværelses miljøskabe med nedfældet håndvask og med plads til vaskemaskine, endvidere er der sauna.

De fleste værelser i huset er lofter ført til kip i ludbehandlede rustik brædder og der er isat flotte indvendig hvide fyldnings døre.


Huset har gennemsnitlig en lejeindtægt omkring Kr. 75.000 om året og er udlejet igennem Danibo.


Har du lyst til en uforpligtende fremvisning af dette velbyggede Fritidshus, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.