Granly Alle 17, Fourfeld, 6710 Esbjerg V

Fantastisk belligenhed i Fourfeld med " Gravlunden " som nabo.

I det særdeles eftertragtede Fourfeld med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, busforbindelser, grønne områder mv. tilbydes denne vel byggede 1 plans villa på ca. 97 m2 samt tilhørende muret garage på ca. 26 m2.

Villaen er opført i gule sten med et bølgeeternittag pålagt og beliggende med skøn ugenert lukket have mod " Gravlunden ", hvor der fra haven er udgang til sti system i " Gravlunden " .
Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med indbyggede skabe, indbygningsspots i loftet samt med god plads til garderobe og med et massivt trægulv pålagt, som kan slibes.

2 fine lyse børneværelser med massive træ gulve som kan slibes, hvoraf det ene er med indbygget skabsplads.

Dejligt stort lyst forældre soveværelse med indbygget skabsvæg og massivt trægulv, der kan slibes.

Flot lyst badeværelse med klinker på gulv samt vægge, pænt badeværelsesmiljøskab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche med matteret glasvæg, væghængt toilet samt gulvvarme mv.
Dejligt lyst køkken med lyse køkkenelementer og i åben forbindelse til stuen, kun afskærmet med halvvæg til stuen, nydeligt laminat gulv og med indbygningsspots i loftet.

Skøn stor lys opholdsstue med massivt trægulv som kan slibes og med særdeles gode møblerings muligheder til spisebordsafdeling samt til opholdsafdeling, der er endvidere udgang til den skønne store overdækkede vinterhave samt til haven.
Pæn stor baggang med lyst laminatgulv, indbygningsspots i loftet og særdeles god plads til garderobe med mange skabe.

Pæn stor muret garage, hvor der i den ene ende af garagen er indrettet bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Dette er et huset der bliver rift om, med den særdeles gode beliggenhed og en villa med mange fremtids muligheder.
Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere, for en besigtigelse.
Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.