Venusvænget 60, Sønderris, 6710 Esbjerg V

Villa i Sønderris på 150 m2 med 2 badeværelser samt 1 toilet og 3 børneværelser

I det skønne Sønderris med indkøbsmuligheder, skole, fritids aktiviteter, natur, busforbindelse, cykelstier, tilbydes denne velbyggede 1 plans villa på ca. 150 m2 + carport på ca. 42 m2.
Villaen er opført i en rødbrun brændt mursten med beton stens tag pålagt og beliggende for enden af vejen med ingen trafik og med dejlig solrig anlagt flise terrasse og lukket ugenert have.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Stor lys entre med klinkegulv og med god plads til garderobe.

Gæstetoilet med klinkegulv samt med gulvvarme.

3 gode lyse børneværelser med skabsplads.

1 lyst badeværelse med ensfarvede klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche og liggekar, toilet samt håndvask, gulvvarme mv.

Stort lyst køkken / alrum med ældre element køkken, hvor der er klinkegulv med gulvvarme samt med muret halv væg til alrummet, hvor der er plads til stort spisebord, endvidere med udgang til den skønne flise terrasse samt haven.

Stor lys opholdsstue med synlig muret endevæg, som er særdeles møblerings venlig med brændeovn og med direkte adgang til køkken / alrum.

Pænt stort bryggers med egen udgang, skabsplads og med plads til vaskemaskine / tørretumbler, gulv klinker pålagt.

Pænt stort lyst forældre soveværelse med skabsplads og med direkte adgang til dejligt badeværelse med sep. bruseniche, ensfarvede klinker på gulv samt vægge og med gulvvarme.

Hele villaen trænger til modernisering og dette er en villa med mange muligheder og for små penge, kan man her få lavet en lækker familie venlig bolig, som er fremtids sikret i de næste mange år, med 3 badeværelser samt 3 børneværelser.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.