Valmuemarken 21, Vilslev, 6771 Gredstedbro

Renoveret ejendom I Gredstedbro med 300 m2 beboelse samt 106 m2 stor garage

I det skønne Gredstedbro med kort afstand til Esbjerg og Ribe, tilbydes denne spændende 2 plans ejendom på ca. 300 m2 beboelse samt med en stor garage på ca. 106 m2.

Ejendommen er opført i sten med et bølge eternittag pålagt og beliggende i Gredstedbro by med kort afstand til indkøbs muligheder, skole op til 9 klasse, børnehave mv. og er beliggende for enden af vejen med ingen trafik og med grønne udendørs områder.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Lækkert stort lyst bryggers med flot trold tekt loft med indbygnings spots, mange skabe og med håndvask samt med plads til vaskemaskine og tørretumbler, endvidere er der pålagt flot lyst klinkegulv.

Flot nyt badeværelse med nydeligt badeværelses arrangement med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, ophænget toilet , gulvvarme, flotte klinker på gulv samt vægge, trold tekt loft med indbygnings spots.

Stort lyst forældre soveværelse med flot lyst laminat gulv pålagt og med god skabsplads, trold tekt lofter med indbygnings spots.

3 gode store lyse børneværelser, hvoraf de 2 er med skabsplads, flotte trold tekt lofter samt nydeligt lyst laminatgulv.

Ekstra stort lyst badeværelse med skabsplads samt pænt bade værelses arrangement med nedfældet håndvask, pænt klinkegulv samt malet rustikloft, ophængt toilet gulvvarme, sep. bruseniche mv.

Ekstra stort lyst køkken / alrum med plads til stort spisebord nydeligt trægulv og i åben.forbindelse i det spændende køkken, der udgang til forpladsen samt til haven fra alrummet.

Pænt køkken med pæne hvide låger og med alt i hårde hvide varer samt gaskomfur og pænt hvidt klinkegulv.

1 stort disp. rum evt. viktualierum.

Dejlig stor lys opholdsstue, med mange udgange til haven samt forpladsen og med trappe til 1 sal, der er endvidere pålagt pænt trægulv samt opsat malede rustik lofter.

På 1 sal. forefindes : 4 værelser samt mindre toilet, som trænger til modernisering

Der er mindre tilhørende kælder.

Stort fyrrum .

Der er tilhørende stor garage som er en tidligere lade og med 2 flotte hvide alu porte.

Hele ejendommen er beliggende med flot indkørsel med bøgehæk og med grønne områder omkring ejendommen

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejendom med mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.