Solbærvej 13, 6715 Esbjerg N

Villa i Gl. Gjesing med børne samt forældreafdeling på rolig villavej.

I det skønne Gl. Gjesing med kort afstand til skole, indkøbs muligheder, busforbindelse mv. tilbydes denne vel indrettede 1 plans villa på ca. 160 m2 med tilhørende carport og beliggende med skøn ugenert lukket have.

Villaen er opført i kalk sand sten med tag stens tag pålagt og villaen har plastik vinduer monteret.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Stort lyst bryggers med diagonalt liggende klinkegulv, mange skabe og håndvask samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

3 gode store lyse børneværelser, hvoraf de 2 værelser har udgang til terrasse.

Pænt stort lyst gæstetoilet med stor sep. bruseniche, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Husets hjerte, er det store lyse spændende køkken / alrum med plads til stort spisebord, vand skurede vægge samt brændeovn og der er direkte adgang til det store rummelig køkken, med hvide elementer, spots i loftet samt malede rustik lofter.

Fra alrummet er der direkte adgang til skøn lys opholdsstue, hvorfra der er udgang til have samt terrasse.

Stort lyst forældre soveværelse med god skabsplads og, hvor der er mulighed for, at lave " walk-in-closet ", der er endvidere udgang til haven samt terrasse.

Fra soveværelset er der adgang til stort lyst badeværelse med stor sep. bruseniche, gulvvarme og pænt badeværelses arrangement med nedfældet håndvask og hvide klinker på gulv samt vægge.

Hele villaen har malede rustik lofter samt hvide indvendige døre isat.

Der er tilhørende stort redskabs rum.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne børne venlige indrettede villa, da kontakt venligst vort kontor, for en fremvisning.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.