Norddalsparken 4, Fovrfeld, 6710 Esbjerg V

1 plans villa på ca. 140 m2 + ca. 48 m2 stor garage. Mulighed for 3 børneværelser.

I det populære Fovrfeld, med kort afstand til skole, indkøb, skoven samt masser af fritids aktiviteter, tilbydes denne vel indrettede 1 plans villa på ca. 140 m2 samt stor muret garage på ca. 48 m2.

Villaen er opført i hvide kalk sandsten med et mørkt tagstens tag pålagt og beliggende med total ugenert lukket solrig have.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god garderobe plads.

Lyst gæstetoilet med lyse klinker på væg samt gulve.

1 stort lyst værelse med stor skydedør til have samt terrassen, som nu bruges til multi rum, men nemt kan omdannes til et stort værelse.

Dejligt stort lyst forældre soveværelse med god skabsplads.

Pænt stort lyst køkken, med køkken elementer som er lakerede og med praktisk hjørne til madlavning, der er desuden spise plads og med et rengørings venlig vinyl gulv og med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til spisestue / opholdsstue. Der vil være mulighed for, at rive væg ned til stuen, hvis man ønsker stort køkken / alrum, der er desuden gulvvarme.

Lækker lys stue, som er opdelt med spise afdeling samt opholdsstue som er særdeles møblerings venlig og med pænt laminat gulv pålagt, der er desuden udgang til stor overdækket flise terrasse og den skønne lukkede have, hvor der er anlagt skøn bål plads.

Dejligt stort lyst badeværelse med nydeligt bade værelses arrangement med nedfældet håndvask, ophængt toilet, stor sep. bruseniche, lyst klinke gulv samt lyse klinker på vægge, gulvvarme mv.

2 store lyse børneværelser.

Stort lyst bryggers med egen indgang, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, mange skabe og med håndvask og der er plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Sidst men ikke mindst 1 stor lækker garage med plads til flere biler og særdeles god plads til værksted.

Hele villaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velbeliggende villa, da kontakt venligst vort kontor. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.