Nørregårdsparken 71, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

Særdeles flot villa i Andrup med lækker garage samt udhus/anneks til liberalt erhverv.

Med særdeles god beliggende i det skønne Andrup, tilbydes denne velbyggede 1 plans villa på ca. 165 med integreret garage på ca. 57 m2 + tilhørende stor anneks / udhus på ca. 27 m2. Villaen er beliggende med gåstand til skolen.

Villaen er opført i en flot brunlig sten med beton tagstens tag pålagt og beliggende med skøn dejlig lukket ugenert lukket have med skøn stor flise terrasse villaen er opført i 2013.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med flot klinkegulv og med god plads til garderobe.

Stort lyst bryggers med udgang til garage, mange skabe i hvide elementer, håndvask, flot gulv klinke, håndvask og med plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Flot lyst gæstetoilet med flot badeværelses arrangement med hvide elementer og nedfældet håndvask, flot klinkegulv, sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Utrolig lækkert stort køkken / alrum med flot hvidt køkken og nydelig bordplade og med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse til stort alrum med god plads til stort spisebord og med dør ud til haven samt den store solrig flise terrasse.

3 gode lyse børneværelser med flot lyst laminat gulv.

Stort viktualierum.

Pæn stor lys opholdsstue med dobbelt dør til køkken / alrum. Stuen er særdeles møblerings venlig og med dør ud til stor lækker overdækket flise terrasse.

Stort lækkert forældre soveværelse med direkte adgang til lækkert stort " walk-in- closet " og med direkte adgang til eget stort lyst badeværelse med skabe og flot badeværelses arrangement med hvide elementer samt nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Stort lækkert muret udhus / anneks med egen strøm og sep. varmeforsyning, klinkegulv, skrå loft og vil kunne bruges til utallige formål som kontor, børnepasning, liberalt erhverv mv.

I garagen er der pålagt klinkegulv og for enden af garagen er der stort lækkert isoleret værksted.

Hele villaen er med gulvvarme, ens lofter samt smukt klinkegulv, som går igennem hele villaen og med flotte hvide indvendige døre, så huset har en klar rød tråd igennem hele ejendommen.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velbyggede samt velholdte villa, da kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.