Tjørne Alle 17, Fovrfeld, 6710 Esbjerg V

1 plans villa i Fovrfeld med 3 børneværelser

I det skønne Fovrfeld med kort afstand til skole, indkøbs muligheder, sports faciliteter, grønne områder, stranden mv. tilbydes denne velindrettede 1 plans villa på ca. 120 m2 med tilhørende carport samt anneks i haven.

Villaen er opført i røde med et nyt tegltag pålagt og beliggende på rolig villavej og med dejlig stor lukket solrig have.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pænt stort lyst bryggers med klinkegulv, skabsplads og håndvask, samt plads til vaskemaskine.

Stort lyst køkken / alrum / stue i ét, med pænt lyst elementkøkken og plads til stort spisebord samt god plads til opholdsstue og med udgang til stor solrig træ terrasse og have.

Mindre rum, som kan anvendes til hjemme kontor.

3 gode lyse børneværelser.

1 pænt lyst forældre soveværelse med god skabsplads.

Dejligt lyst badeværelse med klinkegulv som ligger diagonalt, pænt bade værelses miljø skab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Der er i huset opsat rustik brædder som loft og på gulvene er der pålagt flot trægulv, med undtagelse i køkkenet, hvor der er pålagt vinyl/laminat gulv og der er monteret fransk glas dør fra køkkenet til entreén.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere

OVERTAGELSE AF DENNE VILLA KAN FØRST SKE D. 01.07.2021

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.