Vesterled 16, Tjæreborg, 6731 Tjæreborg

Familie venlig 270 etage m2 i Tjæreborg på blind vej, med super beliggenhed

I det skønne Tjæreborg, med gode daginstitutioner, indkøbs muligheder, skole samt fritids aktiviteter og natur, tilbydes denne vel byggede 1 plans villa på ca. 135 m2 + god høj kælder på ca. 135 m2 og med tilhørende carport.

Villaen er opført i mursten, som er blevet vandskuret og med et beton tagstenstag pålagt, der er opsat troltekt som udhæng med indbygnings spots omkring huset endvidere er villaen beliggende for enden af blind vej med ingen trafik og der er tilhørende lukket have med flot flise belægning og med en stor skøn solrig flise terrasse og til indkørslen er der ligeså flot flisebelægning.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Pæn lys entre med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv og med god plads til garderobe, endvidere med fransk hvid glas dør isat.

Dejligt stort lyst køkken med et lyst element køkken og skøn kogeø med granit bordplade, der er pålagt et rengørings venligt klik gulv og der er indbygnings spots i loftet.

Fra køkkenet er der adgang til skøn spise afdeling med plads til stort spisebord og der er isat dobbelt fransk glas dør til køkkenet, der er endvidere stor lækker lys opholdsstue, som er særdeles møblerings venlig og hele rummet har nydeligt lyst laminat gulv pålagt.

1 pænt lyst børneværelse med indbygnings spots i loftet.

Pænt lyst badeværelse toilet samt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, flot klinkegulv og stor sep. bruseniche med foldedøre endvidere med gulvvarme.

1 stort lyst børneværelse, som før var 2 værelser og som med en gips væg, kan blive til 2 værelser igen.

Dejligt stort lyst forældre soveværelse med indbygnings spots i loftet og med hel skabs væg.

I kælderen forefindes :

1 stort viktualierum.

Dejligt stort lyst bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, skabsplads samt håndvask og pænt klinkegulv.

3 store disp. rum med varme samt højt til loftet.

Pænt badeværelse med indbygnings spots i loftet, gulvvarme, nydeligt klinkegulv samt pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche med foldedøre.

Lækkert stort lyst værksted med diagonalt liggende klinkegulv og med dobbelt dør til udgangen.

Hele villaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand med flotte rustik lofter, nydelige laminat gulve og med flotte isat vinduer og døre i mørk træsort, endvidere er der indvendig isat flotte hvide fyldnings døre.

Har du lyst en uforbindende besigtigelse af denne store familie venlige villa, kontakt venligt vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.