Umanakvej 147, Gj. Nord, 6715 Esbjerg N

Usædvanlig flot stilfuld villa på 180 m2 med 65 m2 garage

I det populære Gj. Nord med kort afstand til indkøbs muligheder, skoler, natur mv. tilbydes denne usædvanlig flotte 2 plans villa på ca. 180 m2 samt stor lukket garage på ca. 65 m2 .

Villaen er beliggende nede for enden af allé på Umanakvej og op i mod grønne områder. Villaen er opført i en flot mursten med tagstens tag pålagt og beliggende med en særdeles flot have med 5 forskellige sol terrasser og med mindre pool.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre med et særdeles flot mossaik gulv og med indbygnings spots i loftet . Fra entreén er der adgang til stort flot lyst bryggers med mossaik gulv som i entreén, fransk hvid glasdør isat til bryggers, skydedørs låger fra gulv til loft, hvor der er gemt vaskemaskine samt tørretumbler og med udgang til haven samt terrasse.

2 store lyse børneværelser med indbygnings skabe og nydeligt laminat gulv, som kan slibes.

Pænt stort lyst badeværelse med utrolig flotte detaljer så som design badeværelses miljø skab, med matteret flot glasplade, sep. stor flot ophængt toilet og stor sep. bruseniche med flot glas dør isat og badeværelset har flotte diagonalt liggende gulv klinker og flotte væg klinker som matcher gulv klinkerne, indbygnings spots i loftet samt med gulvvarme.

Husets hjerte er det usædvanlig store lyse køkken/alrum med flot Unoform køkken med mørk massiv granit bordplade. Stor flot kogeø med granit bordplade og med keramisk kogeplade. i alrummet er der usædvanlig god plads til stort spisebord og fra rummet er der isat flot vindues parti mod haven og over dette vindues parti indvendigt, er der lavet en flot stjerne himmel. I køkkenet der er desuden indbygnings spots i loftet samt stort Amerikaner køleskab. Hele rummet har et flot laminat gulv pålagt som kan slibes.

Opgangen til 1 sal foregår igennem fransk hvid glas dør, hvor der er usædvanlig flot trappe til 1 sal, hvor der er plads til stor flot lampe i loftet. I trappe rummet er der indrettet plads til kontor.

På 1 sal forefindes : Stor lys opholdsstue med panorama vinduer mod haven, flot laminat gulv som kan slibes og med ovenlys vinduer isat.

Særdeles lækkert smags fuldt badeværelse med mange detaljer som, smukt granit gulv som går igen på væggende, nydeligt badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, ophængt toilet, stor sep, bruseniche med flot glasdør, indbygnings spots i loftet, ovenlys vindue, gulvvarme mv.

Pænt stort lyst soveværelse med dør som kan åbnes ud til det fri og god plads til dobbelt seng og der er et tilhørende " walk in closet " med aut. tænd og sluk.

Hele villaen, fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og denne villa skal opleves for den kræsne køber.

Hele have anlægget er så flot, at dette skal opleves ved selvsyn og med de mange forskudte sol terrasser og den flotte smag fyldte belægning.

Garagen er et kapitel for sig selv og kan bruges til mange formål og der er plads til 2 biler og der er indrettet et mindre kontor som kan bruges til mange formål. evt. til liberalt erhverv.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne ener af en villa, da kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning, jeg kan garantere, at man ikke bliver skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.