Nordmarken 75, Sdr Bork, 6893 Hemmet

Velholdt Fritidshus på ca. 65 m2 som IKKE er tilmeldt udlejning.

I det særdeles natur skønne Bork, med kort afstand til Bork havn, restauranter, indkøbs muligheder, badning samt surfing, tilbydes dette vel byggede fritidshus på ca. 65 m2 og som er opført i 2005 og som fremstår i pæn og vedligeholdt stand. Der er tilhørende mindre udhus.

Fritidshuset er opført i træ med et pålagt bølge eternittag, endvidere er der stor solrig træ terrasse omkring huset samt stor overdækket terrasse ud fra stuen. Der er isat plastik vinduer og huset er udstyret med varmepumpe.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Mindre baggang med klinkegulv og med plads til garderobe og i åben forbindelse til køkkenet.

Køkkenet har hvide låger med træ kant og en halv mur indtil opholdsstuen. I køkkenet er der alt i hårde hvidevarer og loftet er ført til kip.

Særdeles pæn lys opholdsstue med brændeovn og med udgang til have samt den store solrige træ terrasse. Lofterne er ført til kip og der er god plads til stort spisebord. der er endvidere en indbygget " alkove " med 2 sovepladser.

2 gode værelser med skabsplads og det ene er med dobbeltseng og det andet er med 2 enkelte senge og med nydeligt skrå loft, der er endvidere gulvtæpper pålagt.

Pænt stort lyst badeværelse med pænt granit klinkegulv med gulvvarme, plads til vaskemaskine / tørretumbler, stor sep. bruseniche og med nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Mindre teknikrum med håndvask.

Der er isat flotte hvide indvendige fyldningsdøre.

Fritidshuset er ikke tilmeldt udlejnings bureau, da huset ejes af en fagforening, så der vil være gode udlejnings muligheder.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette velholdte fritidshus, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.