Duevænget 20, Bork, 6893 Hemmet

Usædvanligt flot vedligeholdt Fritidshus i Bork.

I det særdeles natur skønne Bork, med kort afstand til Bork havn, restauranter, indkøbs muligheder, badning samt surfing, tilbydes dette usædvanlig flot bygget fritidshus på ca. 88 m2 og som er opført i 2005 og som fremstår i usædvanlig flot og vedligeholdt stand.

Huset er opført i træ med en helt speciel udvendig beklædning, som ikke er set før og med et tag stens tag pålagt og fremstår i særdeles god og vedligeholdt stand.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre/bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler samt med skabsplads og pænt lyst klinkegulv med gulvvarme.
Gæstetoilet med pænt klinkegulv og med gulvvarme.
1 stort lyst værelse med dobbeltseng samt skabsplads, pænt gulvtæppe samt radiator og hvor loftet er ført til kip.
Lækkert lyst køkken med særdeles god skabsplads og med elementkøkken der har flotte finerede låger, nydeligt klinkegulv med gulvvarme som går igen i spise afdeling samt rundt om brændeovn.
Køkkenet er i åben forbindelse til det skønne store lyse rum, som er husets hjerte, hvor der er indrettet stor lækker opholdsstue med flot stor chaiselong sofa, pænt gulvtæppe, gulvvarme, brændeovn og med en skøn udsigt til have samt udgang til den over dækkede terrasse. Vindues partiet er ført til kip, så der er et særdeles godt lys indfald i rummet.

Der er desuden særdeles god plads til stort spisebord med flot klinkegulv som er med gulvvarme, der er desuden monteret varme pumpe i rummet.

Hele rummet er med lofter ført til kip og alle vægge er monteret med særdeles flotte " lim træs bjælker, som er lakerede og ca. 1 cm tykke " dette skal opleves, da det ikke er noget som jeg som mægler har set før og det giver rummet en helt speciel atmosfære.

Stort lækkert lyst badeværelse med flot klinkegulv som er med gulvvarme, stor sep. bruseniche, stort lækkert spabad, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sauna mv.

2 store værelser med flot pålagt gulvtæppe plads til dobbeltsenge i hvert værelse, skabsplads, radiator i hvert rum og begge rum er med synlige hanebjælker. Der er installeret stor hems over begge værelser med adgang fra opholdsstuen.

Fritidshuset er som sagt flere gange, i en usædvanlig god stand og er bygget af gode kvalitets materialer og beliggende på stor naturgrund med anlagt græsplæner omkring huset. Der er stor solrig flise terrasse og flot grus anlagt indkørsel, udvendige plast vinduer / døre, som er vedligeholdelses fri og der udvendig spots i udhænget.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne " ener " af et fritidshus, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Fritidshuset er tilmeldt udlejnings bureau, hvor det er godt udlejet og det kan lejes endnu mere, hvis man tillader husdyr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.