Møllevangen 21, Jegum, 6840 Oksbøl

Vedligeholdt pool hus i Jegum på 134 m2 med 8 sovepladser samt god lejeindtægt

I det næsten fuldt udbygget Jegum Ferieland med lokal købmand og legeplads i gå afstand, tilbydes dette vel indrettede pool hus på ca. 134 m2 med en særdeles god lejeindtægt på ca. 95.000 i 2019 og med 8 fine sove pladser.
Fritidshuset er beliggende på 1.530 m2 stor lys grund med marker som naboer og er opført i sten med tag stens tag pålagt, så det næsten er vedlige holdelses frit, og med 10 km. til Vesterhavet
Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med god plads til garderobe og med skab og særdeles god opbevarings muligheder, pænt lyst klinkegulv pålagt.
4 gode store værelser, hvoraf de 2 er med dobbelt senge og de 2 andre er med 2 separat senge og alle er med skabsplads og nydeligt gulvtæppe pålagt.

Utrolig lækkert stort lyst køkken / alrum / stue i et og med pænt lyst diagonalt pålagt klinkegulv pålagt. pænt lyst hvidt element køkken med alt i hårde hvidevarer og med halv væg ind til stuen.
Stuen har skøn opholdsstue med flot udsigt til have samt den store solrige flise terrasse, som ligger ugenert. Der er endvidere plads til stort spisebord og hele rummet kan nemt opvarmes med den skønne installeret brændeovn.
Gæstetoilet med toilet samt håndvask.
Stort lækkert lyst pool område med skøn opvarmet pool, stort spabad, flot klinkegulv med gulvvarme og med smukt trold tekt loft opsat. Fra pool området er der adgang til stort lyst badeværelse med stor sep. bruse niche, gulvvarme, vaskemaskine samt nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.
Teknikrum samt skøn stor sauna.
Fritidshuset er særdeles godt udlejet og fremstår i fin samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.
Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette skønne pool hus, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.