Islandsgade 38, ST. TV., 6700 Esbjerg

Usædvanlig sjældent flot ny renoveret ejerlejlighed i indre by på 65 m2.

I den indre by med kort afstand til Gågaden, indkøbs muligheder, busforbindelser, sports faciliteter mv. tilbydes denne særdeles SUPER LÆKRE ejerlejlighed på ca. 65 m2 med tilhørende kælderrum. Ejerlejligheden er beliggende i en flot arkitektonisk murstens ejendom som er veldrevet med god administrator og beliggende i stueetagen.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god plads til garderobe.

Særdeles flot lys og indretnings venlig opholdsstue med flotte vægge, hvor der er markeret flotte rå murstens enheder som er smukt omkranset af de flotte vægge og loftet er med gips loft med særdeles flotte indbyggede designer spots.

Stort lyst soveværelse, der ingen er markeret med flotte rå murstens enheder, nydeligt gips loft med indbyggede designer spots og flotte skabe, værelset er særdeles indretnings venlig.

Badeværelset er et kapitel for sig selv og sjældent, har en lejlighed på 65 m2, så stort og smukt badeværelse som dette. Der er gulvvarme og flotte ensfarvede klinker på vægge samt gulv og man komme ind i bruseren fra 2 sider og på den anden side af bruse væggen er der monteret flot badeværelses miljø skab, ophængt toilet og flotte design indbygnings spots i gips loftet.

I køkkenet er der monteret særdeles flot køkken, hvor man har beholdt bagdøren i en fræk design stil og med en utrolig flot bordplade som er speciel fremstillet til dette køkken med hånd tapper og der er er fræk detalje, med et bord som kan trækkes ud fra køkkenet, så man har en god spiseplads.

Hele denne smag fuldt renoverede lejlighed, har alt, hvad man kan ønske sig og flotte massive trægulve, alle vægge er ny op pudsede med nye lofter, ny strøm samt nyt vvs. De gamle flotte renoverede indvendige døre fremstår flotte med gamle design håndtag som er købt nye. Der er lavet nye flotte fodlister samt gerigter i hele lejligheden.

Dette er en meget sjældent udbudt lejlighed som er smagfuldt renoveret og der er ikke " en finger at komme efter ". Du bliver bestemt ikke skuffet for dette er en " ener ".

Har du lyst til, at få en uforpligtende fremvisning af denne usædvanlig flotte lejlighed, så kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu eller senere.

Hvem bliver den første og hvem tør komme for sent.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.