Solsortevej 11, Boldesager, 6705 Esbjerg Ø

Særdeles nænsomt renoveret 1 plans villa i Boldesager med pæn anlagt have.

I det særdeles eftertragtede " Boldesager kvarter " tilbydes denne total ny renoverede 1 plans villa på ca. 88 m2. Villaen er pudset med nye sorte stålplader opsat på taget og er beliggende med stor solrig anlagt have med skøn sten terrasse og med ny flisebelægning op til huset samt med nyt grus belægning i indkørslen.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med pænt klinkegulv og med god plads til garderobe. Mindre bryggers med plads til vaskemaskine og med nydeligt klinkegulv og fra entreén er der adgang til bryggerset igennem smuk skydedør, hvori der er et spejl monteret.

Utrolig lækkert køkken/ alrum/ stue i et og med et flot nyt hvidt køkken, som er afskærmet af halv mur som er beklædt med træ lameller som er malet og med flot massiv træ disk. Der er opsat flotte hvide troldtekt lofter i den ene del af rummet med et flot ovenlys vindue, som er beklædt med spejle i ind dækningen. Der er indbygget emhætte i loftet i køkkenet og i den anden halvdel af rummet er der opsat flot gips loft . I hele rummet er der pålagt særdeles flot laminat gulv. Der er udgang til have samt overdækket flise terrasse fra rummet.

Stort lyst forældre soveværelse med pænt laminat gulv samt gips loft.
2 gode store lyse børneværelser med gips loft samt pænt laminat gulv.

Flot lyst badeværelse med flotte klinker på gulv samt i bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og skabe med plads til alle vvs installationer samt til håndklæder, gulvvarme mv. Brusenichen er afskærmet med flot glasvæg. Der er opsat hvidt troldtekt loft med indbygnings spots.

Dette er villa, der virkelig er udført med kvalitets materialer og med nænsomt udført håndværksmæssig korrektesse.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne særdeles flotte 1 plans villa, hvor hver en m2 er udnyttet, så kontakt venligst vort kontor og aftal tid, for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !.

Overtagelse kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.