Koralvej 9, Fourfeld, 6710 Esbjerg V

Villa på 130 m2 med 2 badeværelser i Fourfeld med stisystem til skolen.

I det særdeles populære " Fourfeld" i Sædding tilbydes denne vel byggede 1 plans villa på ca. 130 m2 med tilhørende carport/værksted på ca. 33 m.

Villaen er opført i en flot gul sten med tegl stenstag pålagt og beliggende med skøn ugenert´lukket solrig have. Villaen er beliggende på lukket villavej med sti system til skolen. Der er kort afstand til indkøbs muligheder samt skole.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe. Pænt lyst gæste toilet med nydeligt mossaik gulv og stor sep. bruseniche, gulvvarme mv.
Pænt elementkøkken med finerede låger, nydeligt laminat gulv som går igennem til entreén og med mulighed for, at vælte væg ned til stuen, så man kan få stort køkken/alrum.
Stor vinkel opholdsstue med god plads til stort spisebord samt møblerings venlig opholdsstue, hvor der er udgang til overdækket terrasse samt den skønne solrige have.
Stort lyst forældre soveværelse med skabsplads. 2 gode lyse børneværelser med skabsplads.
Viktualierum.
Stort lyst badeværelse med stor sep. bruseniche, pæne badeværelses miljøskabe med nedfældet håndvask, flotte mossaik klinker på gulvet, gulvvarme mv.

Pænt lyst bryggers med mossaik klinkegulv og med bord plads og håndvask samt med plads til vaskemaskine / tørretumbler og med udgang til haven.

Hele villaen fremtræder i særdeles god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velholdte samt aldeles attraktiv beliggende villa, så kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.