Landlystvej 77, Tarp, 6715 Esbjerg N

Velindrettet vinkel villa i Tarp på ca. 128 m2, med gå afstand til skolen.

I det eftertragtede Tarp, med skole i gå afstand samt indkøbs muligheder og i fuldt udbygget kvarter, tilbydes denne velholdte 1 plans vinkel villa på ca. 128 m2 + tilhørende vogn port med isoleret værksted på ca. 39 m2.
Villaen er opført i en rød mursten med beton tagsten pålagt og beliggende med skøn solrig ugenert lukket have, med solrig utrolig stor flise terrasse.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe. Stort pænt lyst bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, mange skabe samt håndvask.
2 gode store lyse børneværelser med skabsplads. Utrolig stort lyst og pænt køkken / alrum i et, som er delt op af stor disk med skabe. Køkkenet er i hvidt og med god skabsplads og i alrummet er der særdeles god plads til stort spisebord og der er udgang til den store flise terrasse samt haven.
Pæn stor lys opholdsstue med særdeles gode møblerings muligheder og med skøn brændeovn. 1 stort forældre soveværelse med mange skabe og med direkte adgang til badeværelset.
1 stort bade værelse med ensfarvede klinker på gulv samt vægge, pænt hvidt bade værelses miljø skabe med nedfældet håndvask og stor sep. bruseniche, gulvvarme mv. Fra badeværelset er der 2 ind/udgange.
Depot rum samt pænt stort isoleret værksted.
Villaen fremtræder i pæn og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.
Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne villa, du bliver bestemt ikke skuffet ! Så kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.