Se det digitale energimærke

Blomsterparken 5F

, 6710 Esbjerg V

1 / 15
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 131 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1983 /2015
Sagsnummer 7140183
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 458
Ejendomsværdiskat 742
Renovation 168
Ejerforening 904
Rottebekæmpelse 6
Ejerudgifter i alt 2.277

Særdeles attraktiv rækkehus i Fovrfeld på 131 m2 med 2 badeværelser

I det attraktive Fovrfeld, tilbydes dette rækkehus i 2 plan på ca. 131 m2. Rækkehuset er beliggende særdeles godt, med gå afstand til indkøbs muligheder samt gå afstand til skolen samt byens fritids aktiviteter, som håndbold, fodbold og svømming, Nørreskoven og i særdeles godt kvarter, med ingen gennemgående trafik. Rækkehusene er særdeles attraktive og kommer sjældent til salg og er beliggende med skøn solrig have. Rækkehuset er opført i sten med tag stens tag pålagt og med stort tilhørende skur.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Dejligt stort bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler. Utrolig dejligt stort lyst køkken/alrum/stue i et´. køkkenet er med hvide elementer med hvide låger og med pæn bordplade pålagt og er afskærmet med en muret halv mur til spise afdeling, hvor der er plads til et stort spisebord. Pæn stor lys stue som er indretnings venlig med dør ud til skøn solrig flise terrasse samt dejlig solrig have.
Entre med plads til garderobe, endvidere med trappe til 1 salen. Pænt badeværelse med stor sep. bruseniche og ens farvede klinker på gulv samt vægge.
Pænt lyst børneværelse med god skabsplads.
På 1 sal forefindes : 1 ekstra stor forældre soveværelse med skabsplads og med fransk altan. 1 stort børneværelse med hyggelig skråvæg samt med ovenlys vindue. 1 stort lyst badeværelse med ligge kar.
Hele rækkehuset fremstår i god stand og har fin el-rapport samt tilstandsrapport og godt energimærke. Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette vel byggede rækkehus, så kontakt venligst vort kontor, du bliver bestemt ikke skuffet !. Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale. 
kontakt
Rolfsgade 61A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75181655
E-mail:
CVR nummer:
27315909
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning