Hympelvej 16, Rindby, 6720 Fanø

Arkitekt tegnet Fritidshus i Rindby på 109 m2 med fantastisk god beliggenhed

På den skønne solskinsø, Fanø i Rindby, tilbydes denne perle af et 1 plans fritidshus på 109 m2 + 27 m2 integreret vogn port. Fritidshuset er tegnet af arkitekt Peter Plysen og er opført i 2008 og beliggende på skøn natur grund på ca. 1.143 m2. Fritidshuset er beliggende i gå afstand fra Rindby strand og man kan høre havet fra huset.

Gode udlejningsindtægter : 2019 Kr. 121.600
Hvis man lejer den ud alle uger der må udlejes og der må medtages hund vil lejeindtægten være på omkring 140.000.

Huset er opført af tømrermester fra Esbjerg i gode materialer i træ samt mørkt tagstens tag pålagt og fremstår i næsten samme stand, som da huset blev opført og huset er beliggende på grunden, med utallige gode samt hyggelige kroge som alle ligger i læ, for Vesten vinden. Der er desuden flere solrige flise terrasser og en stor overdækket udendørs hems, hvor der er hav kig fra.
Indvendig tilbydes følgende indretning. : Flise belagt entre med gulvvarme og med god plads til garderobe og i åben forbindelse til det store lyse køkken/alrum samt den lækre opholdsstue. I køkken/alrum samt i stue er lofterne ført til kip og i stuen er der skrå vindue som går til kip og som giver et fantastisk lys indfald. I køkkenet er der monteret et flot hvidt element køkken med mange skabe og samt køkken ø med plads til barstole. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store lyse stue, hvor der er særdeles god plads til stort spisebord og en rigtig hyggelige opholdsstue, hvor der adgang til hyggelig hems i stuen.
Fra stue og køkken er der særdeles god panorama udsigt udover klitter og fra stuen er der direkte udgang til 2 skønne solrige fliseterrasser, hvoraf den ene er overdækket. I stuen samt i køkken/alrummet er der pålagt flot mørkt klinkegulv med gulvvarme.
3 gode lyse værelser, der alle har plads til dobbeltsenge. Lækkert lyst bryggers med god skabsplads og med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Pænt badeværelse med nydeligt klinkegulv og sep. bruseniche, gulvvarme mv.
Lækkert stort badeværelse med nydeligt klinkegulv og gulvvarme, flotte badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, spabad og med direkte adgang til lækker sauna.
Stort depotrum og ved siden af depot rummet er der endnu en stor lækker overdækket flise terrasse med stor udendørs hems.
Omkring hele huset er der mulighed for af finde læ, uanset hvordan vinden blæser, så der er mulighed, for af nyde naturen uanset, hvordan vejret er.
Dette er et fritidshus, hvor der er kælet for byggeriet og dette er et fritidshus, som sjældent er til salg og som har en særdeles god beliggenhed og som er bygget med omtanke.
Fritidshuset fremstår i særdeles god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Huset har en god lejeindtægt og som kan blive endnu højere, da ejeren bruger huset en del.
Har du lyst til en uforbindende fremvisning af dette spændende fritidshus, Du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring til vort kontor og aftale en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.