Umanakvej 104, 6715 Esbjerg N

Utrolig spændende 1 plans villa på ca. 142 etage m2 + stor carport på ca. 45 m2 i Gj. Nord.

I det utrolig attraktive Gj. Nord med kort afstand til skoler, indkøbs muligheder, busforbindelse samt grønne områder, tilbydes denne vel byggede 1 plans villa på ca. 142 etage m2 incl. fantastisk lækker udestue på ca. 20 m2 og med tilhørende stor carport på ca. 45 m2 og overdækket cykelskur.

Villaen er opført i gul rød mursten med nyt tag stens tag pålagt og med Ivar plank på gavlene samt med zink ind dækninger som er total vedligeholdelses frie endvidere beliggende med total lukket ugenert lukket have med stor lækker solrig flise terrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning :
Flot entre med plads til garderobe. Pænt lyst gæstetoilet med pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og med lyse klinker på gulv samt vægge, gulvvarme mv. 2 store lyse børneværelser med flotte træ gulve. 1 stort lyst forældre soveværelse med stor skabs væg. Lækkert lyst stort bryggers med pænt klinkegulv som er pålagt diagonalt og med særdeles god skabsplads, og med plads til vaskemaskine/ tørretumbler samt stor køle/fryseskab Stort flot lyst badeværelse med flot lyst bade værelses miljø skab med nedfældet håndvask, hyggelige vinduer isat og med murede
vægge, flot klinkegulv m/gulvvarme og stor sep. bruseniche.

Husets centrum er det store flotte lyse køkken/alrum og stue i et. I køkkenet er der monteret et flot hvidt køkken med bøgetræs kanter med flot træ bords plade. kogepladen er ned sænket i rigtig arbejds højde og med granit. Der er pålagt flot granit gulv. I lofter er der monteret flotte Velux ovenlys vinduer med motor.

Spisestue/opholdsstue er afskærmet med muret halv væg til stuerne. Der er plads til stort spisebord og god plads til møblering af opholdsstue og der er pålagt nyt massivt ege parket gulv. Fra stuen er der indgang til den særdeles lækre udestue.

Udestuen er med flot massivt trægulv og med murede vægge og med flotte vindues partier og loftet ført til kip, hvor der er isat flotte ovenlys vinduer og med stor dobbelt dør til terrasse samt haven. Der er et usædvanligt godt lyst indfald i udestuen, som " oser " af hygge samt charme.

Haven er flot anlagt med muret halv væg til græsplænen, hvor der er monteret flot uden dørs lamper. Isoleret loftrum som kan bruges til opmagasinering.
Hele villaen fremstår i særdeles god og vedligeholdt stand, med nye flotte vinduer og pænt murværk og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende "perle" Du bliver bestemt ikke skuffet. Kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.