Søgårdsvej 25, 6823 Ansager

Utrolig flot Fritidshus ved Kvie Sø på ca. 91 m2, med særdeles god beliggenhed.

I det pragtfulde natur område omkring Kvie Sø med en særdeles skøn beliggenhed, tilbydes dette velbyggede samt velholdte Fritidshus på ca. 91 m2 med tilhørende udhus på ca. 9 m2, som kan indrettes til anneks.

Fritidshuset er beliggende på skøn lukket solrig grund på ca. 1.055 m2.

Huset er opført i træ med bølgeeternit pålagt, desuden er der flotte zink tagrender og fremstår som nyt med flot anlagt indkørsel og velholdt grund med stor anlagt græsplæne, som er med stor hæk anlagt, så den er total ugenert og desuden er der stor solrig fliseterrasse som er sydvendt med flot træ læhegn.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Dejlig lys entre med flot pålagt klinkegulv, indbyggede skabe, hvor vaskemaskine/tørretumbler er skjult bag skabene og med flotte indbyggede spots i loftet. 3 soverum med plads til dobbeltseng og de 2 af værelserne er med skabsplads og der er pålagt flot lyst laminatgulv.

Huses midtpunkt er det store rum, med flot køkken i hvide elementer og med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til alrum, hvor der er god plads til stort spisebord og fra alrummet er der direkte adgang til stor lys opholdsstue, som er særdeles møblerings venlig.

Der er pålagt flot lyst laminatgulv og i midten af rummet er der lavet et indhug i muren og der er den flotte brændeovn placeret centralt, så den kan varme hele rummet op.

Der er desuden installeret varmepumpe i stuen. Stort lækkert badeværelse med flot klinkegulv, som er med gulvvarme. Stort spabad til flere personer. lækker stor sauna med glasdør isat, nydeligt badeværelses skabsmiljø med nedfældet håndvask, toilet mv.

Der er isat flotte hvide indvendige døre i hele huset samt nydelig glasdør fra entre til køkkenet og der er gipslofter monteret i hele Fritidshuset.

Fritidshuset har desuden flotte træ/alu vinduer/døre monteret i hele huset. DER ER EN ÅRLIG LEJEINDTÆGT TIL EJER PÅ KR. 57.000.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette pragtfulde Fritidshuset, så kontakt venligst vort kontor. Du bliver bestemt ikke skuffet ! Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.