Sneumvej 187, 6731 Tjæreborg

Særdeles lækker stor andelsbolig på ca. 105 m2 i Tjæreborg

I det skønne Tjæreborg, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på ca. 105 m2 med tilhørende vogn port. Andelsboligen er opført i røde sten og med et rødt tagstenstag pålagt og beliggende med flot forhave med sol terrasse og med mindre baghave.

Der tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med særdeles god garderobe plads, med direkte adgang til bryggers med skabe samt med vaske søjle
og med udgang til vogn port. Bryggers samt entre har pænt klinkegulv pålagt.

Stort lyst badeværelse med stor sep. bruseniche, ensfarvede klinker på gulv samt vægge, nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, gulvvarme mv.

Lækkert lyst stort køkken/alrum med pænt klinkegulv og med nydeligt elementkøkken med hvide elementer med trækant og i alrummet er der plads til stort spisebord.
Der er direkte adgang til køkken/alrum fra stuen, som er skøn lys og utrolig møblerings venlig og med nydeligt lamanitgulv og med direkte udgang til skøn flise belagt terrasse.

Stort lyst forældresoveværelse med hel skabsvæg.

1 godt stort lyst værelse / kontor.

Hele andelsboligen er med gulvvarme samt flotte opsat rustiklofter.

Der er tilhørende skur.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere, du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.