Berntsensvej 2F, 6715 Esbjerg N

Super lækker Andelsbolig 98 m2 + 51 m2 udhus/carport i Bryndum

I det skønne Bryndum, med busforbindelser og kort afstand til Tarp, hvor der er skole, børnehave/vuggestue, indkøbs muligheder, bageri mv., tilbydes denne vel indrettede Andelsbolig på ca. 98 m2 og med stort lækkert udhus/carport på ca. 51 m2.

Andelsboligen er beliggende i Andelsboligforening med en sund økonomi og med styr på sagerne. Boligerne er opført i 2005

Indvendig tilbydes følgende indretning: Entre med garderobe plads samt med indbyggede skabe og nydeligt klinkegulv.

Stort lækkert lyst badeværelse med flot klinkegulv, nydeligt badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, hvor der nu er installeret en stor brusekabine med mange forskellige funktioner og der er mulighed for, at fjerne kabinen og lave om til bruseniche.

Stort lækkert lyst soveværelse med god garderobe plads og med direkte adgang til badeværelset igennem skydedør fra soveværelset.

Pænt stort lyst værelse / kontor med god skabsplads.

Særdeles lækkert stort lyst køkken / alrum / stue i et, hvor der er et pænt klinkegulv i køkkenet og i sue/alrum er der pålagt et smukt lyst lamanit gulv . Fra stuen er der udgang til stor lækker ugenert og solrig flise belagt gårdhave med med udsigt til grønt område.
I køkken/ alrum er der særdeles god plads til opholdsstue samt med plads til stort spisebord og stuen har stor flor lys karnap.

I køkkenet er der installeret flot lyst element køkken med særdeles god skabsplads og som er delt op mod stuen, med en muret halv væg.

Der er tilhørende særdeles stort udhus, som er isoleret og med flot klinkegulv pålagt og med udgang til haven, der er ligeledes installeret håndvask og der er plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Dette er en Andelsbolig som er særdeles godt udnyttet og med ingen spildplads og hele boligen har installeret gulvvarme opsat flotte rustiklofter og fremstår i særdeles pæn samt vedligeholdt stand.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne vel indrettede Andelsbolig, du bliver bestemt ikke skuffet ! Kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Overtagelse kan ske nu eller senere eller efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.