Januarvej 6G, 6705 Esbjerg Ø

Skøn velindrettet Andelsbolig på 105 m2 med 2 børneværelser i Andrup

I det skønne Andrup, med kort afstand til Esbjerg og med 10 min kørsel til mange indkøbs muligheder, tilbydes denne særdeles vel indrettede Andelsbolig på ca. 105 m2 med egen carport og tilhørende frost frit udhus, endvidere skøn ugenert lukket flise belagt gårdhave, som er om kranset af flot bøge hæk.

Andelsboligen er opført i røde sten med rødt tag stens tag pålagt og Andelsboligen er beliggende for enden af rækken af de sammenbyggede boliger.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god plads til garderobe og med et nydeligt lyst klinkegulv som går igennem ud i bryggers. I bryggers er der god plads til vaskemaskine / tørretumbler og god skabsplads.

Stort lyst badeværelse med pænt lyst klinkegulv samt ensfarvede klinker på væggene. Stor sep. bruseniche nydeligt badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask.
1 stort lyst forældre soveværelse med lyst laminat gulv og god skabsplads.

2 store lyse værelser med pænt lyst laminat gulv og det ene værelse har gips væg indtil stuen, som nemt kan fjernes, hvis man ønsker større stue.

Boligens " hjerte " er det store lyse køkken / alrum / opholdsstue i et. Der er monteret hvidt køkken i den flotte kanap med god skabsplads og der er særdeles god plads til stort spisebord og stuen er særdeles møblerings venlig og med udgang til den skønne solrige aflukkede ugernerte gårdhave som er flise belagt og som er omkranset af flot bøge hæk. I det store rum er der pålagt pænt lyst laminat gulv.

Hele boligen fremtræder i god samt vedligeholdt stand og der er opsat flotte malede rustik lofter , hvide indvendige døre samt gulvvarme i hele boligen.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig, så kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere. Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.