Fridtjof Nansens Vej 17, Gj. Nord, 6715 Esbjerg N

Velholdt 1 plans villa på 197 m2 til den plads krævende familie i Gj. Nord.

I det populære Gj. Nord med kort afstand til indkøbs muligheder, skoler, natur mv. tilbydes denne usædvanlig flotte 1 plans villa på ca.197 m2 + 35 m2 god høj kælder samt stor muret carport på ca. 54 m2 med tilhørende værksted.

Villaen er opført i røde sten med eternittag pålagt og har fået monteret vinduer samt døre inden for den seneste årrække og er beliggende med stor lukket ugenert solrig have med skøn stor flise terrasse samt med redskabsrum.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Flot lys entre med pænt klinke gulv med gulvvarme og god garderobe plads.

Nydeligt gæste toilet med pænt diagonalt liggende klinkegulv, ophænget toilet samt stor sep. bruseniche og pænt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask.

Pænt stort lyst bryggers med pænt klinkegulv, gulvvarme samt god skabsplads og der er gjort klar til håndvask, hvis man ønsker dette og med plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Husets " hjerte " er det store køkken / alrum, hvor der er stort pænt køkken med lyse køkken elementer, indbygnings spots i loftet, granit omkring kogepladen og med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der direkte adgang til det store alrum/ spisestue med særdeles god plads til stort spisebord og med dobbelt dør ud til haven samt flise terrassen. Begge rum har flot trægulv pålagt, som kan slibes.

Særdeles stor stue med gode møblerings muligheder og der er monteret dobbelt fransk glas dør til stuen og der er pålagt pænt trægulv, som kan slibes, fra stuen er der et trin op til stor flot pejsestue med brændeovn og med flot klinkegulv.

Stort lyst forældre soveværelse med hel skabs væg.

2 gode store lyse børneværelser. Der er mulighed for, at lave et 3 børneværelse.

1 stort lyst badeværelse, med diagonalt liggende gulv klinker, flot badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Fra stuen er der adgang til kælderen.

I kælderen forefindes : 2 store lyse dip. rum med varme samt med højt til loftet.

Hele villaen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Ring til vort kontor og aftal nærmere for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.