Sjællandsgade 32, 3. TV., 6700 Esbjerg

91 m2 stor lejlighed i indre by med 2 altaner samt brændeovn.

I den indre by og i markant ejendom med god beliggenhed, tilbydes denne sjældne udbudte ejerlejlighed på ca. 91 m2 og med 2 altaner samt med ophængt brændeovn.
Lejligheden er beliggende i flot rødstens ejendom med et særdeles godt lys indfald samt en fremragende udsigt ud over Esbjerg by og er beliggende på 3 sal.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Stor flot entre med nydeligt klinkegulv med gulvvarme og med vand skurede vægge, gips loft med indbygnings spots og god plads til garderobe, der er endvidere stort dobbelt skab med skydedørs låger og hvor der er gjort plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Gæstetoilet med klinkegulv og ophængt toilet samt smart lille designer håndvask.

Utrolig lækker stor opholdsstue med udgang til altan og med smukt stukloft og flot smart sten mur, hvor der er monteret flot brændeovn, der er endvidere pålagt massivt trægulv og flotte hvide vand skurede vægge. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til stor lys spisestue med plads til stort spisebord, flot massivt trægulv samt vand skurede vægge og et usædvanligt flot stukloft.

Utrolig stort lyst soveværelse med vand skurede vægge, flot massivt trægulv og et usædvanligt stort garderobeskab med skyde dørs låger og plads til stor dobbeltseng, der er endvidere udgang til skøn altan, der er også adgang til badeværelset fra soveværelset.

Badeværelset er med flotte klinker på gulv samt vægge, stor sep. bruseniche med glasdør og med pænt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Lækkert stort lyst køkken med flot hvidt element køkken og med alt i hårde hvidevarer, nydeligt klinkegulv med gulvvarme, vand skurede vægge, gips loft med indbygnings spots og med udgang til altan med skøn udsigt.

Dette er en lejlighed, hvor der er kræset for detaljer og med 2 altaner, brændeovn, så man bliver bestemt ikke skuffet !

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne smukke samt spændende lejlighed, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.