Norgesgade 33, 3. TV., 6700 Esbjerg

1 værelses ejerlejlighed med eget soveværelse i centrum med stor solrig altan samt fælles tagterrasse

Med yderst central beliggende, tilbydes denne vel indrettede ejerlejlighed på 3 sal, ca. 50 m2 + tilhørende stor solrig altan, med en fantastisk udsigt ud over Esbjerg indre by. Der er endvidere fælles utrolig stor tag terrasse i ejendommen.

Ejerlejligheden er beliggende i spændende ejendom som er opført i mursten/beton og ejerforeningen har en sund økonomi samt god administrator og der er tilhørende fælles vaskeri samt cykelrum.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med plads til garderobe. Stort lækkert lyst nyere badeværelse med flot klinkegulv, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche mv.

Mindre soveværelse med plads til dobbeltseng.

Særdeles vel indrettet køkken/stue/spisestue i et med flot slid stærkt laminat gulv og med fantastisk lys indfald fra det store vindues parti og med udgang til den store solrig altan med særdeles god plads. Køkkenet er med hvide elementer og rummet er særdeles møblerings venlig for mulighed for spisebord samt opholds afdeling.

Hele lejligheden fremstår i god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejerlejlighed, da kontakt venligst vort kontor, du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.