Frodesgade 145, 2. TH., 6700 Esbjerg

Usædvanlig flot lejlighed på 92 m2 med 2 altaner og særdeles god udsigt.

I den indre by, med kort afstand til indkøbsmuligheder, sports faciliteter, uddannelses institutioner mv. tilbydes denne total lækre ejerlejlighed på ca. 92 m2 med mulighed for parkering i gården efter " først til mølle " princippet.

Lejligheden er beliggende i markant rødstens ejendom som har fået nyt tag stens tag pålagt og har hele 2 altaner, som har fået nye glas partier opsat.

Hele ejendommen har gennemgået en større renovering og fremstår i flot stand.

Der er lavet særdeles lækker baggård, med stor fælles solrig terrasse og med pænt cykelskur.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med massive afslebne gulve, skabsplads, gips loft med indbygnings spots, fgod garderobe plads.

Utrolig lækker stor lys opholdsstue med afslebne massive træ gulve, gips lofter med indbygnings spots og særdeles gode indretnings muligheder i åben forbindelse til stor spisestue med plads til stort spisebord, hvorfra der er udgang til stor altan, med særdeles god udsigt, spisestuen har også massive træ gulve samt gips loft med indbygnings spots og væggene i begge stuer har vand skurede vægge med endevæg i flot rå " Newyorker stil ".

Stort lyst soveværelse med massive træ gulve samt stor skabs væg med skydedørs låger.

Lækkert stort lyst køkken med hvide køkken elementer og særdeles flot massiv træ bordplade og med udgang til altan og med alt i hårde hvidevarer.

Særdeles flot lyst badeværelse, med ensfarvede klinker på vægge samt gulv, stor sep. bruseniche, vaske søjle samt særdeles flot badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask i flot bordplade, gips loft med indbygnings spots, gulvvarme mv.

Hele lejligheden har gennemgået en større renovering og fremstår særdeles flot stand og " oser " af hygge. Dette er en lejlighed som sjældent er udbudt og med 2 altaner i god ejendom.

Der er god økonomi i ejendommen.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne super lækre lejlighed, så kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.