Finlandsgade 50, 6700 Esbjerg

Særdeles spændende 2 families ejendom i Indre by på ca. 268 etagem2

I den indre by tilbydes denne pænt renoveret 2 families ejendom, på ca. 268 etagem2. Ejendommen er pudset og har eternittag pålagt og har termo vinduer monteret. Ejendommen har skøn solrig, flot anlagt have, med skøn flise terrasse og mindre græsplæne. Ejendommen er beliggende i gå afstand til gågaden, Torvet, indkøbs muligheder, Dokken samt alle de andre sports faciliteter og uddannelses institutioner.

Indvendig tilbydes følgende indretning i stueetagen på 95 m2 : Stor entre/hall med smuk træ trappe til 1 sal og med nedgang til kælderen. I stueetagen er der desuden entre med plads til garderobe. Mindre tøj/garderobe rum. Stor flot lys vinkel opholdsstue, hvor man kan inddrage den ene stue til soveværelse, vand skurede vægge og højt til loftet. Den ene stue bruges nu som opholdsstue og den anden til spisestue, hvorfra der er adgang til have samt skøn ophøjet terrasse og der er også åben til det store køkken/alrum. Begge stuer har flotte massive malede træ gulve og rustik loft opsat.

I køkken/alrummet er der plads til stort spisebord og der er monteret et smag fuldt element køkken endvidere er der pålagt nydeligt klinkegulv med gulvvarme. Stort nydeligt badeværelse med pænt klinkegulv som er med gulvvarme. Vand skurede vægge og stor sep. bruseniche med smukke klinker på gulv samt vægge. Toilet samt nydeligt badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask og med ekstra skabe på væggene. Der er monteret flotte massive fyldnings døre samt rustik lofter i hele stueetagen.

1 sal på 78 m2 : utrolig stort soveværelse med plads til mange skabe, udgang til fransk altan og med synlig rustik tag bjælke, nydeligt gips loft samt pænt massivt trægulv. Stor lys opholdsstue med flot gips loft som er med kunstig stuk., i åben forbindelse til stort lyst køkken/alrum med god plads til stort spisebord og pænt lyst elementkøkken , synlige rustikke tag bjælker, massivt trægulv og gips loft samt pæn kvist.

Fra 1 salen er der adgang til loftet, hvor der er 2 store disp. rum, som er isoleret og med ovenlys vinduer isat, hyggelige skrå vægge og med indbygnings spots i loftet.
I kælderen på 95 m2 forefindes : Stort lyst bryggers med nydeligt klinkegulv og med plads til vaskemaskine & tørretumbler og med god skabsplads samt med udgang, til den skønne have. Viktualie rum under trappen. Utrolig stort lyst værksted. 1 stort lyst disp. rum med varme. 1 disp. rum med klinkegulv samt med toilet. Hele kælderen har særdeles god lofts højde.

Dette er en villa til den plads krævende familie og det er også en mulighed, at leje den ene etage ud. Villaen er løbende renoveret og fremstår i god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til, at se denne spændende ejendom, Du bliver bestemt ikke skuffet !. Kontakt venligt vort kontor og aftal nærmere for en uforpligtende fremvisning af denne spændende ejendom i midtbyen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.